Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η Madonna Νοικοκυρά...με επίγνωση & οχι σε απόγνωση !!!


Η Madonna Νοικοκυρά...με επίγνωση & οχι σε απόγνωση !!!

CLOSE WINDOW
Μπορεί η συνεργασία της με τον οίκο μόδας και αξεσουάρ "Louis Vuitton" να έληξε άδοξα, αλλά η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα (Μadonna) δεν το βάζει κάτω και ποζάρει σαν νοικοκυρά που πλένει πιάτα, εγκαινιάζοντας έτσι τη συνεργασία της με το διάσημο οίκο μόδας "Dolce & Gabbana".
Τα πλυντηρια πιατων πια θα ειναι "ντεμοντε" αφου η μια και μοναδικη παγκοσμια Star τσαλακωνει την εικονα της στον χωρο της κουζινας....
Οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν με τη μορφή έντυπης διαφήμισης στην ιταλική έκδοση του περιοδικού "Vanity Fair" στο τεύχος Ιανουαρίου, με σκοπό να προωθήσουν την καμπάνια ρούχων της σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι του διάσημου ιταλικού οίκου "D&G".
Στις πρώτες φωτογραφίες που είδαν στο φως της δημοσιότητας, η 51χρονη Μαντόνα ποζάρει ετοιμάζοντας ένα δείπνο, τρώγοντας μακαρόνια με τα χέρια και πλένοντας πιάτα.
CLOSE WINDOW
Η Βασίλισσα της Ποπ κάνει όλες αυτές τις δουλειές μιας κοινής νοικοκυράς με τη διαφορά πως είναι ντυμένη με πανάκριβα σύνολα του γνωστού οίκου, ενώ οι λήψεις των φωτογραφιών είναι ασπρόμαυρες.

Φορεστε γυναικες τις ποδιες σας γιατι πλεον η κουζινα και ο νεροχύτης ειναι Must ,και αν εχετε και φωτογραφηκη μηχανη στο σπιτι ,απο αυτες τις ψηφιακες που βγαζουν και ασπρομαυρες...δεν χρειαζεται να εισαι καλλιτεχνης !!!

CLOSE WINDOW
Τη φωτογράφηση επιμελήθηκε ο διάσημος φωτογράφος Στίβεν Κλάιν (Steven Klein), ενώ οι σχεδιαστές της φίρμας "D&G", Ντομένικο Ντόλτσε (Domenico Dolce) και Στέφανο Γκαμπάνα (Stefano Gabbana) δήλωσαν για την συνεργασία με τη Μαντόνα:

"Το να έχουμε τη Μαντόνα στην καμπάνια μας είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα επιτέλους. Της άρεσε πολύ η συλλογή ρούχων ενώ είναι παθιασμένη και γνωρίζει τα πάντα γύρω από τον ιταλικό κινηματογράφο".

Όσο για εκείνους που ανησυχούν μήπως η Μαντόνα πήρε κιλά μετά από την εν λόγω φωτογράφιση, ο Γκαμπάνα έχει την απάντηση:

"Η Μαντόνα είναι ένας πρακτικός άνθρωπος. Φυσικά και τρώει μακαρόνια. Είναι κάτι που μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό της με τόση γυμναστική που κάνει"!

Πάντως με την συνεργασία της αυτή, η Μαντόνα φαίνεται να παίρνει την εκδίκησή της από τον οίκο "Louis Vuitton" που την απέλυσε για να προσλάβει το κατά πολλά χρόνια νεότερο μοντέλο, την Lara Stone.
Στην πρόσφατη εμφάνισή της στην πρεμιέρα του κινηματογραφικού μιούζικαλ "Νine", η 51χρονη Μαντόνα, καμάρωνε ως μητέρα ποζάροντας δίπλα στην έφηβη πια, 14χρονη κόρη της, Λούρδη Τσικόνε Λεόν (Lourdes Ciccone Leon), ενώ έδειχνε πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ !!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου